Un șofer fără permis de conducere a accidentat mai multe automobile la Bădiceni

0
5310

Trei automobile au fost deteriorate într-un accident rutier produs sâmbătă la Bădiceni. Șoferul care ar fi vinovat de accident nu avea permis de conducere și conducea cu viteză excesivă. Unii localnici spun că ar fi vorba de întreceri între șoferi.

Accidentul a avut loc la 11 ianuarie, în jurul orei 14.00, ne-au comunicat cititorii noștri din localitate. Din fericire nici o persoană nu a avut de suferit. Potrivit poliției, un automobil de marca BMW, condus de un tânăr, locuitor al satului Bădiceni, având exces de viteză și neavând dexteritatea necesară la conducerea vehiculului, nu s-a isprăvit cu conducerea și a ciocnit din spate un automobil de model Honda CR-V care se deplasa în aceeași direcție. Honda a fost deteriorată neînsemnat. Apoi, BMW-ul a ricoșat și a tamponat un alt automobil de model Nissan Qashqai, care era parcat regulamentar, deteriorându-l considerabil. Potrivit lui Victor Leșan, Ofițer superior auto de stat, șoferul BMW-ului nu consumase alcool. Acesta însă nu posedă permis de conducere. Poliția cercetează cazul în continuare.

Contactat telefonic, conducătorul automobilului de marcă Honda CR-V spune că se deplasa regulamentar, când a fost lovit din spate de automobilul de marcă BMW. Asemenea accidente se întâmplă din cauza că șoferii “fugăresc” mașinile pe trasee, aveau viteză mare, susține șoferul Hondei. Totodată, acesta a menționat că așteaptă din partea făptașului să-i fie reparată mașina.

Unii locuitori ai satului, care au solicitat anonimat, susțin că deseori șoferi din localitate se întrec la viteză cu mașinile, punând în pericol viețile lor, dar și ale pietonilor. Și în acest caz accidentul s-ar fi întâmplat în urma unor întreceri spun localnicii. Poliția infirmă aceste informații. În aceeași perioadă în care s-a produs accidentul rutier, de către angajații INP veniți la fața locului, a fost oprit un alt automobil de marcă BMW. Acesta însă nu are tangență cu accidentul menționat, susține poliția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.