Un carabinier a împușcat mortal un tânăr la Bălți  

0
509

Un tânăr  a murit în drum spre spital, după ce a fost împușcat de un ofițer din cadrul Inspectoratului General de Carabinieri, într-o încăierare. Tragedia a avut loc la 13 ianuarie, în localitatea Elizavetovca, din municipiul Bălți.

Potrivit informațiilor preliminare, este vorba despre un căpitan din cadrul Unității Militare 1003, care noaptea trecută a împușcat un tânăr de 23 de ani, scrie deschide.md.

Inspectoratul General de Carabinieri a confirmat informațiile și menționează că angajatul se afla în afara exercitării atribuțiilor de serviciu, iar arma personală era deținută legal. „Procuratura investighează acest caz, iar Inspectoratul General de Carabinieri a dispus inițierea unei anchete pe marginea acestui caz, cu verificarea tuturor circumstanțelor”, se arată într-o reacție expediată de IGC pe adresa sursei.

Militarul a fost reținut pentru 72 de ore în izolatorul de la IP Fălești. Pe acest caz polițiștii din Bălți au pornit un dosar penal, iar dacă militarul va fi găsit vinovat, acesta riscă să se aleagă cu ani grei de pușcărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.