Șoferii care au admis supraaglomerarea microbuzelor au fost amendați

0

Doi șoferi care conduc microbuze de rută în municipiul Soroca au fost amendați pentru încălcarea regulilor de transportare a pasagerilor. Informați-a ne-a fost comunicată de Inspectoratul de Poliție Soroca, care s-a autosesizat în urma imaginilor video publicate pe site-ul observatorul.md

Potrivit poliției, șoferii de microbuze surprinși în imaginile video au fost identificați și sancționați conform legii. Aceștia au încasat câte o amendă de la 12 la 15 unități convenționale cu aplicarea a 3 puncte de penalizare, conform art. 240, alin 1, Cod Contravențional, se mai spune în comunicatul poliției.

Amintim că în imaginile înregistrate de o locuitoare a municipiului Soroca și expediate la redacție, este prezentată o situație care nemulțumește mai mulți soroceni și anume supraaglomerarea transportului urban.

NO COMMENT: Microbuze arhipline în transportul public din Soroca

Mulțumim sorocencei Doina Ciobanu pentru aceste imagini, dacă aveți și voi secvențe video sau fotografii care ilustrează problemele din localitatea voastră, nu ezitați să ne scrieți aici – https://observatorul.md/sesizeaza-o-problema.

Опубликовано Observatorul de Nord Понедельник, 20 мая 2019 г.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.