Absolvenţii au revenit la şcoală (FOTO/VIDEO)

0
102

Foștii și viitorii absolvenți și-au dat întâlnire sâmbăta trecută în incinta Liceului Teoretic “Constantin Stere”, unde au avut ocazia să își revadă colegii și profesorii, să adreseze calde cuvinte de mulțumire și să dăruiască flori celor care i-au ghidat pe calea cunoștințelor și și-au adus aportul în educația lor.

Absolvenţii au depănat amintiri, alături de foştii colegi şi pedagogi. Cristina Cojocaru,  una dintre absolventele liceului, a regăsit atât școala, cât și profesorii la fel de deschiși la chip și binevoitori, ca pe timpuri: “Mulțumim tuturor dascălilor noștri pentru efort, munca și răbdarea depusă în formarea noastră”, le-a transmis un mesaj tânăra, inclusiv din partea celor care nu au avut posibilitatea să fie prezenți la manifestare. În acest an, absolvenții promoției dintre care face parte și Cristina împlinesc 10 ani de la absolvirea liceului.

Fosta dirigintă și profesoară de limba engleză, doamna Ala Tonconog s-a bucurat mult să-ţi revadă foştii elevi: “anii trec, iar momentul când îi revezi este foarte plăcut. O parte din absolvenți sunt plecați peste hotare și cred că din acest motiv nu au reușit să vină la întâlnire. Fiecare are calea sa, iar noi le dorim tuturor succese și ca fiecare să se realizeze acolo unde se află”, le transmite foștilor săi discipoli doamna Tonconog.

Alături de colegi, Olesea Pihtari și-a reamintit de cele mai haioase amintiri legate de anii de liceu. “Cu nostalgie în suflet am revenit la liceu și de această dată totul mi se pare nou. Atmosfera este foarte primitoare”, ne-a spus Olesea.

Elevii instituției au pregătit pentru foștii absolvenți mai multe concursuri și jocuri, în care au fost testați dacă își reamintesc materiile învățate la școală, precum și filmulețe cu mesajele absolvenților aflați la moment în diverse colțuri ale lumii.

Aceasta este ziua amintirilor frumoase din viața de școală, pe care ni le amintim cu drag. Vă așteptăm cu ușile deschise mereu, în familia noastră mare” a menţionat în discursul său directorul liceului gazdă, Vasile Baș.

Cei prezenţi nu au uitat şi de dascălii care, pe parsursul anilor, au trecut la Domnul, omagiindu-i printr-un minut de reculegere.

 

Articolul precedentProfesorii elevilor performeri premiaţi de autorităţile raionale (VIDEO)
Articolul următor„Libertate în doi” a deschis stagiunea de primăvară a teatrului (VIDEO)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.