Abonează Observatorul de Nord, ziarul care scrie despre aceea ce alții preferă să nu observe!

0
139

Foarte curând va începe Campania de abonare 2023, un nou prilej de a ne adresa celor circa 4.000 de prieteni fideli ai redacției noastre să facă ceea ce au făcut mai mulți ani la rând — să meargă la oficiile poștale din localitățile lor și să perfecteze un abonament la ziarul care întotdeauna le-a fost alături, i-a informat, le-a satisfăcut curiozitatea și a reflectat evenimentele așa cum au fost ele, cu bune și rele.

Ne adresăm și celor care încă nu fac parte din marea familie a Observatorului de Nord, dar care ar putea face acest lucru, fiindcă în aceste vremuri grele este bine să ai un partener de nădejde, o sursă care te informează veridic și care nu face concesii și nu merge la compromisuri dubioase.

DE CE OBSERVATORUL DE NORD?
Fiindcă este ziarul care, pe parcursul a 24 de ani, a demonstrat că ține la cititorii săi, că este o sursă media responsabilă în care poți avea încredere și, nu în ultimul rând, pentru că scrie despre ceea ce alții nu vor să observe.
CUM PERFECTEZI UN ABONAMENT?
Este simplu de tot — mergi la oficiul poștal din localitatea ta și poștașul va perfecta abonamentul.
PERIOADA ȘI COSTUL ABONAMENTULUI.
În această Campanie de abonare, Observatorul de Nord vă face și un CADOU INEDIT: achitați costul ziarului pentru 10 luni (170 de lei) și primiți-l anul întreg sau achitați pentru cinci luni (85 de lei) și primiți-l jumătate de an!

Stimați cititori! Perfectând un abonament la Observatorul de Nord, Dumneavoastră ajutați ziariștii onești și vă aduceți aportul la dezvoltarea societății civile. Noi vă oferim informații de interes public și vă transmitem sentimentul și certitudinea că nu sunteți singuri și că nu sunteți uitați!
Veniți în familia Observatorul de Nord!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.