A turnat oțet pe anvelopele mașinii și a descoperit un truc genial. Te scapă de multe probleme

0
380

Când vine vorba de întreținerea unei mașini, ideal ar fi să faci tot posibilul pentru ca autoturismul să se păstreze în stare bună, fără a suferi daune minore. De asemenea, este important să păstrați vehiculul curat. Deși este o sarcină grea, specialiștii îți oferă câteva metode prin care poți curăța mașina chiar la tine în curte. În acest fel, vei economisi și ceva bănuți.

Puțini sunt cei care știu că ingredientul ideal care te va ajuta la curățarea și dezinfectarea roților mașinilor se găsește chiar la tine în bucătărie sau cămară. Este vorba despre oțetul alb. Acest produs este bun pentru a putea curăța temeinic zona anvelopelor și, de asemenea, cea a jantelor, acestea fiind cele care absorb mult mai repede murdăria. După cum vă veți da seama, oțetul alb are mai multe funcții și îl puteți aplica și pe anumite părți ale mașinii pentru a o curăța mai bine.

Oțetul curăță și dezinfectează suprafețele foarte bine

Ce trebuie să faci mai exact? În primul rând, vei amesteca părți egale de apă și oțet alb într-un castron. Apoi, vei lua o cârpă pe care o vei scufunda, până când se va umezi.

Freacă anvelopele și jantele de la mașină cu acest amestec și, în scurt timp, vei observa cum murdăria va dispărea.

Dacă simți nevoia, poți să revii ori de câte ori este necesar pentru ca mașina ta să fie strălucitoare. Oțetul nu doar curăță, ci acționează și ca un dezinfectant eficient.

Dacă vrei să ai amestecul tău și că utilizarea lui este mai agilă, poți pune lichidul pe care l-ai preparat cu oțet într-o sticlă cu pulverizator și repetă procesul atunci când este necesar.

Acum știi motivul pentru care este bine să adaugi oțet alb pentru a curăța părțile mașinii tale, așa că încearcă și fii sigur că rezultatele îți vor plăcea.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedent11 000 lei pentru atac la persoană și discriminare în raport cu un jurnalist
Articolul următorCât costă un sejur la mare în România?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.