A pus un pahar de orez în baie şi a scăpat de o mare problemă. Trucul la îndemână de care habar nu aveai

0
4261

Baia este cu siguranță una din cele mai importante camere din locuința ta. Aceasta trebuie curățată, dezinfectată și organizată pe cât de des posibil pentru că aici își fac igiena personală toți cei din familie. Cu siguranță cei care stau la bloc au observat cum de cele mai multe ori apare un miros urât în încăpere chiar dacă obiectele de acolo sunt curate.

Mireasma poate să apară și din cauza țevilor sau a faptului că apa nu se trage în mod corespunzător. Gospodinele cu siguranță au încercat nenumărate produse din supermarket-uri care nu au făcut o schimbare. Iată că o doamnă a găsit o opțiune simplă, rapidă și ieftină pentru a rezolva această problemă. Alternativa de a folosi substanțe chimice nu este cea mai convenabilă, mai cu seamă că există modalități naturale pentru a face ca baia ta să nu mai aibă miros. Cel mai ușor este să pui un pahar cu orez pe mașina de spălat sau chiar în dulapul de jos din încăpere.

Ce trebuie să faci?

Orezul are capacitatea să absoarbă excesul de umiditate din aer. Pentru ca varianta să funcționeze trebuie să adaugi ingredientul pe care îl ai chiar acum în bucătăria ta într-un recipient de sticlă. De asemenea, pentru un parfum aparte, experții recomandă să pui în orez puțin praf de scorțișoară sau ulei esențial.

Este cel mai bine să schimbi orezul la fiecare 15 zile pentru un efect mai bun. Nu o să mai ai probleme cu mirosul în baie, mai cu seamă când anumiți invitați îți calcă pragul fără să anunțe din dorința de a-ți face o surpriză. În același timp poți să uiți și de cheltuielile în plus pe care le făceai pe diverse produse scumpe cumpărate din magazine specializate.

În cazul în care nu ai orez, poți să te folosești de coji de citrice pe care să le pui într-un săculeț de pânză într-un loc ferit. Ele vor parfuma foarte mult spațiul și vor aduce o mireasmă proaspătă.

sursa: playtech.ro


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentClădirea Zemstvei din Soroca a fost vândută de două ori în această lună
Articolul următorAre dreptul angajatorul să vă rețină bani din salariu? Vezi când, cum și cât

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.