A mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

0
4071

Un român dornic de distracţie a mers pe o stradă din Roma însoţit de un prieten, ştiind că zona este frecventată de prostituate. Nu mică i-a fost însă mirarea când a dat chiar peste soţia sa care discuta cu potenţialii clienţ, scrie adevarul.ro

Curtea de Apel din Roma a pronunţat recent verdictul definitiv în cazul unui italian de 32 de ani din localitatea Frosinone. Alături de un român, bărbatul a fost protagonistul unui  incident violent care s-a consumat pe o stradă din Roma în 2019. Bărbatul din România şi amicul lui Italian au mers pe o stradă din Capitală frecventată de prostituate, dornici să se distreze.

Spre surpriza totală a românului, acesta a dat nas în nas chiar cu soţia sa, care racola clienţi. Cei doi bărbaţi au bătut-o şi au luat-o pe femeie de acolo, dar ulterior pe fir a intrat Poliţia, relatează Frosinoneweb.it.

Potrivit martorilor, românul şi-a ieşit din minţi când şi-a văzut soţia că se prostituează. El a târât-o de păr la maşină şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Un poliţist prezent la faţa locului şi-a anunţat colegii, iar  carabinierii au plecat în căutarea românului furios, care demarase în trombă cu maşina.

A împuşcat-o şi s-a sinucis

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi în cele din urmă şi acuzaţi de răpire, vătămare corporală şi tâlhărie, pentru că i-ar fi smuls femeii geanta. Chiar dacă era acuzat de comiterea unor infracţiuni grave, românului i s-a permis să se întoarcă în România alături de soţia sa.

Aici a avut loc însă o tragedie. Bărbatul nu a putut uita faptul că îşi văzuse soţia cum îşi vindea trupul, chiar dacă şi el intenţiona să beneficieze de serviciile unei prostituate, şi în timpul unei discuţii aprinse, acesta şi-a împuşcat mortal partenera de viaţă, apoi s-a sinucis.

Italianul de 32 de ani care îl însoţise în acea zi a fost singurul judecat în acest caz, iar zilele trecute Curtea de Apel din Roma l-a condamnat la trei ani de închisoare.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentS-a sinucis sărind în gol de pe o clădire părăsită. Vezi ce a scris tânărul de 16 ani în mesajul de adio
Articolul următorFolosești același limbaj al iubirii cu al partenerului tău? Află importanța acestui lucru!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.