A mers la prostituate, dar şi-a găsit soţia „la treabă“. A omorât-o, apoi s-a sinucis

0
4048

Un român dornic de distracţie a mers pe o stradă din Roma însoţit de un prieten, ştiind că zona este frecventată de prostituate. Nu mică i-a fost însă mirarea când a dat chiar peste soţia sa care discuta cu potenţialii clienţ, scrie adevarul.ro

Curtea de Apel din Roma a pronunţat recent verdictul definitiv în cazul unui italian de 32 de ani din localitatea Frosinone. Alături de un român, bărbatul a fost protagonistul unui  incident violent care s-a consumat pe o stradă din Roma în 2019. Bărbatul din România şi amicul lui Italian au mers pe o stradă din Capitală frecventată de prostituate, dornici să se distreze.

Spre surpriza totală a românului, acesta a dat nas în nas chiar cu soţia sa, care racola clienţi. Cei doi bărbaţi au bătut-o şi au luat-o pe femeie de acolo, dar ulterior pe fir a intrat Poliţia, relatează Frosinoneweb.it.

Potrivit martorilor, românul şi-a ieşit din minţi când şi-a văzut soţia că se prostituează. El a târât-o de păr la maşină şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Un poliţist prezent la faţa locului şi-a anunţat colegii, iar  carabinierii au plecat în căutarea românului furios, care demarase în trombă cu maşina.

A împuşcat-o şi s-a sinucis

Cei doi bărbaţi au fost identificaţi în cele din urmă şi acuzaţi de răpire, vătămare corporală şi tâlhărie, pentru că i-ar fi smuls femeii geanta. Chiar dacă era acuzat de comiterea unor infracţiuni grave, românului i s-a permis să se întoarcă în România alături de soţia sa.

Aici a avut loc însă o tragedie. Bărbatul nu a putut uita faptul că îşi văzuse soţia cum îşi vindea trupul, chiar dacă şi el intenţiona să beneficieze de serviciile unei prostituate, şi în timpul unei discuţii aprinse, acesta şi-a împuşcat mortal partenera de viaţă, apoi s-a sinucis.

Italianul de 32 de ani care îl însoţise în acea zi a fost singurul judecat în acest caz, iar zilele trecute Curtea de Apel din Roma l-a condamnat la trei ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.