A decedat soroceanul Alexei Revenco, vocea de aur a radioului moldovenesc

0
3052

Această zi de luni ne-a adus o veste tristă  – a plecat la Ceruri unul din cei mai vestiți soroceni, bădiceneanul Alexei Revenco, unul din stâlpii radioului moldovenesc, vocea de aur a instituției pe parcursul a mai multor ani.

Acest anunț trist a fost emis de Direcția Cultură a municipiului Chișinău și semnat de Valentina Volontir, șefa Direcției Cultură a Consiliului municipal Chișinău: “Ne este greu să găsim cuvintele potrivite atunci când cineva pleacă pentru totdeauna. Astăzi, 11 ianuarie, la ora 6 dimineaţa, cu regret, s-a stins din viață cel mai luminos Om, Maestru în Artă – Alexei Revenco. Dumnealui va rămâne în memoria noastră un om cu înaltă măiestrie profesională, inconfundabilă voce, de o rară cumsecădenie și simţ al umorului deosebit care făcea sărbătoare oriunde era. Fie ca bunul Dumnezeu să vă poată alina durerea şi să-i odihnească sufletul! Gândurile noastre sunt alături de dumneavoastă”.

Cer lin spre stele, Alexei Revenco.

 


Articolul precedentDe astăzi se răcește, iar la sfârșitul săptămânii vom avea și -15 grade Celsius în termometre!
Articolul următorIrina Bordeianu: „Abilitățile și studiile din alte domenii pot fi ușor integrate în sfera tehnologiilor informaționale”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.