După mai multe luni de așteptări, SEMAFORUL de pe Calea Bălțului are SEMNAL SONOR!

0
293

De mai multă vreme persoanele cu deficiențe de vedere care locuiesc și activează în cartierul Societății orbilor s-au plâns în diferite instanțe, inclusiv la Primăria Soroca, pe motiv că semaforul din preajmă nu are semnalul sonor funcțional.

Odată cu schimbarea guvernării locale, problema a fost soluționată în termene foarte restrânse, fapt pentru care petiționarii aduc sincere mulțumiri administrației publice locale, în persoana primarului Lilia Pilipețehi.

*-*-*

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a Proiectului „E timpul să fii activ” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.


Articolul precedentLilia Pilipețchi: Eu pun accent pe profesionalismul oamenilor, pentru mine contează activitatea primăriei, care trebuie să demonstreze oamenilor că lucrează pentru ei.
Articolul următorAmicii Nistreni au adus mai multe victorii de la Festivalului Sportiv al Nevăzătorilor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.