”Valentina Tur” SRL

0
265

Agenția de turism „Valentina-Tur” a fost creată acum 9 ani în municipiul Soroca, astfel pe piața serviciilor turistice și a transportului aerian din orașul Soroca a apărut un jucător nou, care, în timp, avea să devină unul dintre cei mai mari din partea de nord a Republicii Moldova.

Datorită prioritizării calității serviciilor, precum și optimizării raportului preț și calitate în favoarea consumatorului, ”Valentina-Tur” a înregistrat creșteri constante și semnificative ale operațiunilor și bazei de clienți. Această creștere a fost condiționată și de diversitatea serviciilor turistice oferite clienților. În scurt timp a fost realizată extinderea agenției în orașul Florești, iar ulterior și la Râșcani și Drochia, unde au fost concentrate eforturi pentru crearea unor condiții prielnice pentru o deservire calitativă a turiștilor și pasagerilor agenției. În anul care a trecut, a mai fost realizat un val de extindere spre nordul țării, în orașele Otaci și Ocnița, aducând numărul de oficii la 7. Astfel, la momentul de față, echipa ”Valentina-Tur” numără 12 angajați înalt-calificați și cu o experiență multianuală extensivă, dintre care 6 activează la cele două oficii din municipiul Soroca.


Articolul precedentMIERE și PRODUSE apicole de la familia CAZAC
Articolul următorFOTOGRAFIA ZILEI: Și iar castanii domină Soroca…
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.