Săptămâna profesiei la Școala Profesională

0
348

A devenit deja o bună tradiție de a desfășura „ Săptămîna Profesiei” la Școala Profesională din Soroca. Scopul principal fiind promovarea profesiei la nivel local.

Anul acesta, activitatea s-a axat pe specialitatea „Controlor Produse Alimentare”. Agenda a fost foarte încărcată și a demarat cu  expoziția produselor pregătite de elevi în cadrul cercului „Controlori-Producători”, fiind urmată de ore demonstrative de instruire teoretică și practică.

Tot în cadrul săptămânii profesiei s-au desfășurat și alte două activități extracurriculare. Prima fiind Victorina care s-a finalizat  cu egalitate de scor între echipele “EXPLORATORII” și “DEGUSTĂTORII”.

Cea de-a doua, la fel de interesantă, se numește “REVIZORRO”, unde elevii anului I și II au determinat calitatea sucurilor naturale atât autohtone cât și ale celor de import.

Un rol deosebit în organizarea activităților l-au avut: Luța Diana și Pîslari Olga, maiștri-instructori la meseria Controlor Produse Alimentare

 


Articolul precedentAngela Mușenco – învingătoarea concursului pentru șefia Direcției Învățământ Soroca
Articolul următorFALS: În Olanda, sunt luați copiii din familiile celor care nu tolerează comunitatea LGBT
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.