“Observatorul de Nord” lansează campania “Drum bun!”

0
49

În luna februarie ziarul “Observatorul de Nord” va desfăşura campania de informare cu genericul “Drum bun!”. Aceasta prevede organizarea a două mesele rotunde în comunele cele mai îndepărtate de Soroca – Rudi şi Nimereuca, un concurs de fotografie cu premii la categoriile „Cea mai amenajată stradă” şi „Cea mai uitată stradă” pentru locuitorii din satele raionului şi oraşul Soroca, o expoziţie cu fotografiile participante în concurs, realizarea a două emisiuni tematice „Observatorul”, distribuirea unor postere informative, ş.a.

Prin această campanie de informare dorim să implicăm societatea civilă în planificarea şi monitorizarea procesului de executare a bugetelor destinate drumurilor, dar şi să fortificăm puntea de legătură dintre societatea civilă, autorităţile din primării şi responsabilii din raion. Campania are ca public ţintă pe cetăţenii activi, dar şi pe tânăra generaţie, pe care îi vom provoca să participe la concursul foto.

Campania de informare face parte din proiectul ”Evaluarea transparenței procesului bugetar și utilizării mijloacelor publice destinate infrastructurii rutiere prin monitorizare și investigații jurnalistice” implementat de Asociația Presei Independente cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București.

logo_rubricaAceastă rubrică este realizată cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București. Responsabilitatea pentru conținutul materialelor publicate aparține autorului logo_amb_finlandeiși nu neapărat reflectă poziția Ambasadei.


Articolul precedentCitește mâine în ziarul “OBSERVATORUL DE NORD”
Articolul următorA fost desemnat învingătorul concursului ”Limba noastră-i o comoară” (VIDEO)
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.