Rulouri de peşte cu orez

0
50

INGREDIENTE:

10 fileuri macrou

6 fire de ceapa verde

2 portocale

2 linguri orez

50 g măsline fără sâmburi

1 lămâie

150 ml ulei

legătura pătrunjel

sare, piper.

 

MOD DE PREPARARE:

Curățați ceapa, spalați-o şi tocați-o mărunt. Caliţi-o apoi în 50 ml ulei, la foc mic, 1-2 minute. Curățați de coajă o portocală, apoi cu un cuțit bine ascuțit tăiați partea albă a cojii de portocala, după care tăiați în cubulețe mici coaja. Amestecați-le cu măslinele tăiate în cubulețe mici, cu jumătate din legătura de pătrunjel, orezul fiert pe jumătate, zeama de la o jumătate de portocala, ceapa călita si potriviți amestecul de sare şi piper. Puneți cate o lingură din acest amestec pe fiecare fileu de macrou, rulați-l şi prindeți-l cu o scobitoare. Puneți rulourile într-o tavă cu uleiul rămas, stropiți-le cu zeama de la o jumătate de lămâie, apoi puneți tava în cuptorul încins şi coaceți rulourile, la foc potrivit, 30 de minute. Serviţi rulourile calde, presărate cu pătrunjelul rămas, tocat mărunt şi cu salata verde.

Bucatar

Poftă mare!


Articolul precedentDespre BANCOMATE corecte şi OAMENI incorecţi
Articolul următorPeisajele din Buzdugeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.