Raionul Soroca se pregătește de vaccinare

0
142
La ședință sa ordinară, Comisia raională Soroca Extraordinară de Sănătate Publică, condusă de vicepreședinta raionului, Svetlana Păunescu, a fost raportată situația epidemiologică prin infecția COVID-19 în raionul Soroca, măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19 în cadrul IP Soroca, și a instituțiilor de învățământ din raion.
   Totodată, a fost adoptat proiectul de Hotărâre nr. 29 din data de 16.02.2021 a Comisiei raionale Extraordinare de Sănătate Publică Soroca și examinarea privind implementarea Planului național de imunizare anti-COVID-19, inclusiv organizarea Centrelor de vaccinare cu asigurarea condițiilor pentru respectarea măsurilor de prevenire și control a infecțiilor și siguranța injecțiilor în cadrul imunizărilor anti-COVID -19, conform actelor normative.

Articolul precedentInterviu cu soroceni – Mihai Rusnac / VIDEO
Articolul următorVladimir Plahotniuc a rămas fără Ordinul Republicii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.