Pești, aveți grijă de sănătate!

0
89

Horoscopul săptămânii

BERBEC: După 8 februarie simt nevoia de cultură, vor să citească, să se plimbe pe sălile unui muzeu, să vadă locuri istorice. Sa fiţi atenţi că pe 9 şi 10 februarie ar putea fi niţel mai preocupaţi de altele decât de partener sau de colegii de serviciu. Să nu lase ca stările acestea să impieteze asupra relaţiilor. În ultima zi a săptămânii, pe 10 februarie, li se întâmplă tot felul de lucruri fantastice, sunt comunicativi până la exasperare, le sugerez să sară peste detalii şi să priviţi imaginea de ansamblu. Sunt capabili de gesturi nebuneşti ca să demonstreze ceea ce simt aşa că nu trebuie să mire pe nimeni dacă la sfârşitul lunii, nu vor mai avea suflu, vor fi epuizaţi.
TAUR: Vor găsi elementul estetic în orice acţiune şi asta îi face să deţină controlul. Pasiunile lor vor ieşi la iveală năvalnic, stimulaţi de locurile în care se află şi unde se simt extraordinar. Se pot pomeni că revine o pasiune, un hobby din trecut, şi nu vor ştii cum să se împartă pe 8 şi 9 februarie. Posibil ca 9 şi 10 februarie să-i surprindă undeva la munte, împreună cu partenera/ul sau familia, din nevoia de a analiza lucrurile într-un mediu în care ei se simt foarte bine şi ce poate fi mai benefic pentru ei, ca pentru orice semn de Pământ de altfel, decât muntele?
GEMENI: Lucruri pe care în alte condiţii nu le înţeleg, acum au ocazia să-şi arate secretele. I-aş sfătui să nu ducă acasă problemele de la serviciu, stresul este maxim pe 8 februarie şi în loc de destindere vor sta toată ziua în certuri. De ei depinde dacă vor ştii să le fie aproape celor din familie sau persoanei iubite şi trebuie să înţeleagă că au capacitatea de a calma lucrurile. Dragostea este cea care ne face mai buni, aşa se spune, ei bine, aş vrea să nu uite acest lucru. Să respire profund şi să închidă ochii, să mai respire odată apoi să îi deschidă şi să privească în jur, vor remarca imediat dacă cineva a sesizat starea lor.
RAC: Spiritualitatea le va capta atenția acum. Încă din prima zi a săptămânii vor fi bântuiți de trăiri interogative de tipul ce am de învățat? Dacă nu le vine nimic în minte, să nu arate acest lucru, mai bine să facă planuri legate de dragoste, de muncă, de viață, în general, mai ales că sunt într-o poziție extrem de favorabilă să se reconstruiască pe sine, mai ales pe 9 şi 10 februarie. Cuplurile căsătorite vor fi extrem de interesate de…copii! Cei care sunt căsătoriți vor face totul pentru a da o nouă dimensiune relației.
LEU: Schimbările vor fi, indiferent că le place, că nu le place. În prima zi, luni 8 februarie, vor fi aşa cum ştiu ei să fie, bonomi, teatrali, mână largă. Succesul îi învăluie ca un halou perpetuu iar ei au acum o perioadă foarte bună. Apoi, există în viaţa lor o persoană specială care îi face să se comporte ca nişte adolescenţi aşa că să nu vă mire dacă îi vedeţi transportaţi într-o asemenea stare şi mai ales faceţi-vă că nu vedeţi atunci când se ţin de mână. Acum, Leul singuratec este gata de atac. Îi place cineva şi plănuiește cum să dea lovitura de graţie.
FECIOARA: Acești nativi îşi irosesc energia încercând să rezolve o grămadă de probleme care pur și simplu nu sunt ale lor, indiferent ce cred unii despre ei, mai ales pe 8 februarie. Ar trebui să-şi conserve această energie pentru propriile proiecte spectaculoase. Până pe 12 și 13 februarie, mai verifică odată dacă fiecare detaliu este corect sau ar putea să seteze ultimele comenzi înainte de a purcede la drum. Problemele altora trebuie să fie ultimele la care să se gândească acum. Sunt unele probleme care au legătură cu viața lor privată și probleme care nu au nimic de a face cu ei.
BALANȚA: Săptămâna le aduce o energie uşoară, superfluă care îi face parcă să plutească mai ales pe 9 și 10 februarie, astfel încât să profite de ea pentru a obține niște lucruri minunate cu adevărat. Vor fi luminoşi şi căldura lor îi va insufla pe cei din jur, iată măcar un motiv pentru care oamenii îi iubesc. Vor fi căutaţi de prieteni cel puţin în primele zile. Lucrurile merg bine pentru ei, cineva la care ţin are nevoie de puţin ajutor în organizarea unui eveniment şi vor fi alături de ei. Au energia necesară să se liniştească şi să se manifeste în mijlocul familiei.
SCORPION: Să-şi amintească cât sunt de importante lucrurile aparent banale sau gesturile spontane pe 9 şi 10 februarie. Cel mai bun lucru este să facă cum fac de obicei, să vă retragă într-un colţ al lor şi să evalueze lucrurile — unde sunt, de ce sunt, ce vor, dacă doresc cu adevărat să fie acolo sau să se implice. Dacă nu au ştiut cum să-şi demonstreze iubirea sau nu au ştiut să şi-o apere, iată că de la 8 februarie, vor ştii cum să o facă. Şi ei vor face prima mutare. Începutul săptămânii este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o altă fază sau dimensiune, depinde cum simt.
SĂGETĂTOR: Să îşi concentreze eforturile pentru a vindeca durerile Trecutului și pentru a rupe din barierele unei bune comunicări, ceea ce nu înseamnă că nu mai trebuie să fie atenţi la nevoile celor de lângă ei, cât mai de grabă este o radiografie a propriilor sentimente, a ceea ce simt unul pentru celălalt. Cu cât se vor retrage mai repede, cu atât vor realiza cât de minunat este să faci o pasiune pentru cineva cu adevărat special. Lucrurile însă nu se vor lămuri imediat, chiar din prima zi a săptămânii, este posibil să nu le fie limpede ce simt cu adevărat decât undeva pe 8-9 februarie.
CAPRICORN: Dacă se vor complace să se înece în propriile deziluzii şi pesimism nu au decât. Totuşi au prieteni care vor sări să le susţină moralul pe 8 februarie iar pe 6 vor intra în oarece contradicţii dar din schimbul de replici se poate naşte ceva nou. În schimb, au o abilitate uluitoare de a comunica şi de a înţelege rapid lucrurile, astfel încât vor avea satisfacţia reciprocă, de a se putea descurca cu ceea ce au la-ndemână. Vor atinge obiective de top pe 12 şi 13 februarie, semn că sunt buni în ceea ce fac.
VĂRSĂTOR: Este momentul să înţeleagă, şi ei şi cei din jur, că dispun de energia necesară ca să le uşureze munca celorlalţi care nu reuşesc să ţină pasul cu ei. Să se mobilizeze în acest sens şi vor face un lucru extraordinar. O legătură neaşteptată cu o persoană extraordinară care face să li se înmoaie genunchii pe 8, 9 și 10 februarie. Se vor petrece multe lucruri interesante pentru ei dar şi lor înşişi atât în viaţa personală cât şi în cea profesională și cu cât se vor concentra mai bine, să se achite de sarcinile pe care le au, cu atât le va fi mai bine.
PEȘTI: Trebuie să aibă grijă de sănătatea lor pentru că trebuie să fie în formă pentru ceea ce au de făcut. Dacă au o relaţie cu probleme se gândesc la separare. În partea a doua a săptămânii vor trebui să facă faţă unei probleme de autoritate, dar să nu îşi facă probleme, se vor rezolva. Oamenii îi plac, sunt iubiţi cu toate capriciile lor. Este posibil să se afle într-un loc care să îi inspire să ia decizii sentimentale, că astea sunt în prim plan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.