Transportatorii din municipiul Soroca cer autorităților majorarea tarifului pentru călătorii cu transportul urban

1
4634

UPDATE: Primăria reziliază contractul cu prestatorii care cer majorarea tarifului. PAT 7 preia gestionarea transportului urban în Soroca.

UPDATE: Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, promite că din 2021 primăria va mări tariful la transportul public la 3 lei.

UPDATE: Șoferii cer majorarea tarifelor la 3 lei.

08:30 Acum la Primăria Municipiului Soroca are loc o întrunire a doamnei primar Lilia Pilipețchi cu șoferii și proprietarii microbuzelor care prestează servicii de transport public în Soroca.


Articolul precedent5 mituri despre cafea: Cafeaua decafeinizată nu energizează?
Articolul următorVIDEO: În lipsa transportului public sorocenii și-au scos automobilele
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

1 COMENTARIU

  1. Poate ar fi mai bine ca primaria sa promita procurarea din surse proprii a mijloacelor de transport si relansarea tranportului public? Concurenta nu strica nimanui… Cat despre surse financiare peentru aceasta, cred ca daca presedintele Dodon ar vorbi cu prietenii care ii finanteaza vancatele, acestia ar putea redirectiona “donatiile” pentru scopuri mul mai utile tarii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.