3.000/6000 de lei amendă sau 30/60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității riscă acei care au instalat trambulina pe acoperiș

0
609

  Ieri am scris despre „ingeniozitatea” unor persoane care au instalat o trambulină pentru copii la … etajul 15 a unui bloc din capital, dar și despre faptul că poliția s-a autosesizat.

Astfel, contactați de NewsMaker, reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP) au precizat că s-au autosesizat și au mers pe 12 august la fața locului. Cei care au instalat trambulina riscă sancțiuni. Contactată de NM, Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul IGP a precizat că acest caz a fost înregistrat la poliție, iar forțele de ordine s-au deplasat la fața locului.

Conform legii,  cei care au instalat trambulina pe acoperiș riscă o amendă până la 3000 de lei sau până la 30 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității, în cazul persoanelor fizice. În cazul persoanei cu funcţie de răspundere, amenzile ajung la 9000 de lei sau de la 30 la 60 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.