2.500.000 lei pentru 25 de familii ale lucrătorilor medicali care au decedat din cauza COVID-19 la locul de muncă

0
54
Foto: pixabay.com

  Guvernul a anunțat că, alte 25 de familii ale lucrătorilor medicali care au decedat din cauza COVID-19 la locul de muncă vor primi indemnizații unice în sumă de 100.000 de lei.

  Este vorba despre alocarea  a 2,5 milioane de lei din fondul de intervenție al Guvernului care vor fi repartizați familiilor. ”Proiectul vine să susțină rudele angajaților din cadrul instituțiilor medico-sanitare publice, care au activat în municipiul Chișinău, precum și în raioanele țării, în funcții de medici, asistente medicale, infirmiere, moașe. Fiecare familie va primi câte 100 de mii de lei.

Până acum, 45 de familii ale lucrătorilor medicali decedați de COVID-19 au primit indemnizații unice”, se arată în comunicatul emis de executivul de la Chișinău.

Articolul precedentIuteCredit – Câștigă 100 000 lei, ia un credit și nu rata șansa! / PUBLICITATE
Articolul următorObiecte și substanțe interzice, în urma unei percheziții inopinate la Penitenciarul nr.6 din Soroca.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.