Invitație la „Ziua Profesională a lucrătorilor din Învățământ”

0
9

Joi, 3 octombrie, la orele 14:00, în sala mare a Palatului de Cultură din Soroca, va avea loc evenimentul organizat cu ocazia „Zilei Profesionale a Lucrătorilor din Învățământ”. Această festivitate reprezintă nu doar un prilej de a celebra munca și devotamentul profesorilor, educatorilor și personalului educațional, dar și o oportunitate de a recunoaște impactul lor semnificativ asupra viitorului copiilor și tinerilor din comunitatea noastră.

Evenimentul va aduce în prim-plan importanța educației de calitate și va omagia cei care, zi de zi, își dedică energia și pasiunea pentru formarea tinerelor generații. În cadrul festivității, vor fi acordate distincții și diplome de merit pentru cei mai dedicați și performanți lucrători din învățământ.


  • ETICHETE
  • EC
Articolul precedentPeste 2200 de școli și grădinițe au fost verificate de ANSA
Articolul următorEmoții și bucurie la Azilul Acasă de Ziua Internațională a Oamenilor în Etate
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.