Astăzi avem oaspeți de marcă! La Soroca vine ansamblul „Concertino”!

0
114
    Astăzi va avea loc un eveniment deosebit penru Soroca – la un concert de zile mari ne invită pe toți ,,Concertino” Accordeon Band. Concertul va începe ora 16:00 la Palatul de Cultură Soroca. Intrare liberă!
   Câteva cuvinte despre „Concertino”: Ansamblul a fost fondat în anul 2003, pentru a renaște acordeonul clasic. Interpreteză muzica populară, dar şi cea clasică, jazz, etc. Are în componenţa sa şapte acordeonişti, un basist, un pianist şi un toboşar – studenţi şi absolvenți ai Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Republica Moldova.

Începînd cu anul 2006, ansamblul „Concertino” participă la diverse concursuri internaţionale, obţinînd trofee la 12 concursuri pentru acordeon din întreaga Europă. Formația a colaborat cu compozitori din republică şi din străinătate.


Articolul precedentHoroscopul zilei: Banii pe care i-ați revendicat vor veni în cele din urmă
Articolul următorCurs valutar: astăzi, 7 iunie, un euro costă 19 lei și 7 bani, iar un dolar costă 17 lei și 82 de bani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.