Bărbat din Dondușeni, jefuit de amici: Au băut alcool și au furat aurul

0
48

Un bărbat de 45 de ani a descoperit că din casă îi lipsesc bijuteriile din aur, după ce a consumat alcool cu trei amici.Bărbatul din Dondușeni a alertat oamenii legii la data de 30 ianuarie, scrie stiri.md

Acesta a povestit că, în seara de 29 ianuarie, a primit în ospeție trei bărbați pe care îi cunoștea de puțin timp. După ce i-a ospătat, el a descoperit că din casă îi lipsesc mai multe bijuterii din aur.

În urma măsurilor de investigații întreprinse de polițiștii din Dondușeni, în scurt timp suspecții au fost identificați, aceștia fiind locuitori ai municipiului Bălți, de 22, 39 și 49 de ani.

Fiind audiați, ei și-au recunoscut vina și au restituit proprietarului bunurile sustrase. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru furt.

Conform legii penale, persoana vinovată riscă amendă de până la 67.500 de lei sau închisoare până la patru ani.

În context, Poliția îndeamnă în mod repetat cetățenii să nu păstreze banii, bijuteriile și obiectele de valoare la vedere, întrucât acestea vor fi întotdeauna în atenţia infractorilor, care concep diverse modalităţi pentru a le însuşi.


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentCând va reveni diaspora acasă?
Articolul următorUcigașii tatălui său au monument în centrul satului / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.