Un locuitor al raionului Soroca a dispărut în apele râului Nistru: Salvatorii l-au căutat câteva zile

0
842

În seara zilei de 28 august, la Direcția Situații Excepționale Soroca a parvenit informația precum că o persoană a dispărut în timp ce se scălda în râul Nistru, apropierea s. Racovăț. În scurt timp la fața locului au sosit oamenii legii și salvatorii. După câteva zile de căutări bărbatul a fost găsit mort.

Imediat ce au fost anunțați, la fața locului s-au deplasat grupa operativă a IP Soroca și echipa de intervenție a USP Soroca cu  o autospecială și barca din cauciuc.

 

După primele cercetări s-a aflat că în după-amiaza acelei zile, cet. C. V. Născut în 1974, domiciliat în s. Racovăț, se afla la odihnă cu doi amici ai săi. În timpul scăldatului bărbatul a dispărut sub apele râului Nistru.

 

Timp de trei zile, colaboratorii USP Soroca în comun cu reprezentanții Serviciului Scafandrieri din cadrul Detașamentului Direcției Regionale Căutare și Salvare nr.2 din mun. Bălți, au întreprins lucrări de căutare pe apă și subacvatice.

 

La data de 31 august corpul neînsuflețit a cetățeanului C. V. cu a fost depistat și extras la mal la o distanță de aproximativ 12 km de la locul accidentului.

 

La moment cauza decesului urmează a fi constată de către medicul legist al Spitalului Raional Soroca, însă versiunea preliminară, fiind scăldatul în stare de ebrietate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.