UPDATE: Pasagerul ar fi persoana decedată în urma accidentului pe traseul ce duce spre Cosăuți

0
4973
Foto: IP Soroca

UPDATE: Noi detalii despre accidentul rutier care a curmat viața unui tânăr în raionul Soroca. Potrivit IP Soroca, în mașina accidentată se aflat trei tineri, nu doi cum s-a anunțat anterior. S-a stabilit și cine este persoana decedată în urma accidentului.

Ofițerul de presă al IP Soroca, Svetlana Talpă, a comunicat pentru stiri.md următoarele: „Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că un șofer în vârstă de 21 ani, conducând automobilul de model Nissan Primera, din direcția satului Cosăuți spre municipiul Soroca, nu a adaptat viteza de deplasare situației rutiere, astfel a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a inversat în afara carosabilului, rostogolindu-se”.

Potrivi poliției, șoferul avea în calitate de pasageri două persoane: pe bancheta din față o persoană de gen masculin în vârstă de 19 ani și pe bancheta din spate o persoană de gen masculin în vârstă de 20 ani, scrie sursa.

„În urma accidentului rutier pasagerul aflat pe bancheta din față, în urma traumelor primite, a decedat la fața locului. Conducătorul auto a fost transportat în stare gravă la Spitalul Raional Soroca, iar pasagerul aflat pe bancheta din spate a refuzat îngrijiri medicale”, a mai spus Svetlana Talpă.

***

Un accident rutier a curmat viața unei persoane, iar alta s-a ales cu  diferite leziuni. Accidentul s-a produs pe drumul de acces spre satul Cosăuți, informează poliția.

Potrivit lui Gavril Ghilas, comandantul Plutonului de Patrulare Soroca-Florești, șoferul care conducea automobilul de marcă Nissan ar fi pierdut controlul asupra volanului, mașina a derapat de pe traseu și s-a inversat. În rezultat o persoană a decedat, iar alta s-a ales cu diverse leziuni corporale.

Poliția nu precizează dacă cel decedat este șoferul sau pasagerul, doar a comunicat că este vorba despre doi tineri în vârstă de până la 30 de ani. Deocamdată nu sunt oferite informații nici despre cauza preventivă a accidentului, pe motiv că circumstanțele accidentului se stabilesc de oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.