Ministra sănătății: „Toate manifestările vor fi anulate”

0
798
Sursa: Facebook.com

Ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Viorica Dumbrăveanu, a anunțat că în cadrul punctului focal s-a decis anularea tuturor manifestărilor în masă. Anunțul a fost făcut în această dimineață, în cadrul unui briefing de presă, scrie diez.md.

„Toate manifestările în masă vor fi anulate. Am inițiat un dialog și cu reprezentanții tuturor cultelor religioase. Vrem să coordonăm cu culturile bisericești să fie mesagerii anunțului conducerii în ceea ce ține de regulile de răspândire, măsuri de precauție de care trebuie de ținut cont, în contextul coronavirsului. S-a luat decizia de a fortifica punctele de trecere a frontierei cu personal medical”, a menționat ministra citată de diez.md.

În acest context, s-a luat decizia de închidere a Festivalului Mărțișor, a activităților culturale din cadrul teatrelor, muzeelor, expoziția Moldexpo, concursuri sportive etc. „Trebuie să mergem la măsuri mai drastice, sperăm să fie înțelese de toți. Avem 12 cazuri suspecte în Moldova (10 adulți și doi copii)”, spune ministra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.