Un pieton a fost tamponat în timp ce traversa strada neregulamentar în Soroca

0
689
FOTOGRAFIE SIMBOL

Accidentul s-a produs în această dimineață, în regiunea fabricii de articole tricotate “Noustil”. Potrivit poliției, un automobil de model Toyota Avensis, condusă de un sorocean în vârstă de 34 de ani, care se deplasa regulamentar, a tamponat un pieton.

Pietonul se deplasa neregulamentar. Acesta traversa strada Ștefan cel Mare în regiunea fabricii de tricotate, înafara trecerii de pietoni. În timpul impactului, pietonul a acroșat oglinda retrovizoare, a precizat Victor Leșan, Ofițer superior auto de stat.

Salvarea a fost chemată la fața locului, însă s-a constatat că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, accidentul soldându-se doar cu pagube materiale, a mai comunicat poliția. Omenii legii îndeamnă cetățenii să respecte regulile de circulație rutieră atât în calitate de conducători auto, cât și în calitate de pietoni.

Statistica arată că, în raionul Soroca, scade numărul de accidente cu implicarea pietonilor, însă crește numărul persoanelor decedate sau traumatizate.

Astfel, în 2019 s-au produs 14 accidente cu implicarea pietonilor, în urma căror 4 persoane au decedat, iar alte 7 persoane au fost traumatizate. În timp ce în anul 2018 s-au produs 20 accidente cu implicarea pietonilor în care 9 persoane au fost traumatizate și, din fericire, nici o persoană nu a decedat.

*Foto – simbol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.