O bătrână din raionul Soroca a fost violată: Poliția a identificat făptașul

0
2048

O femeie în vârstă de 61 de ani din raionul Soroca s-a plâns la poliție că ar fi fost violată în noaptea de 16 decembrie. Potrivit victimei, seara târziu, un bărbat necunoscut a pătruns în gospodăria acesteia și a forțat-o să întrețină un raport sexual.

Potrivit informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Soroca, suspectul a fost identificat în urma măsurilor întreprinse de colaboratorii de poliției în comun cu procuratura din Soroca. Acesta s-a dovedit a fi consăteanul victimei, în vârstă de 45 de ani. Anterior bărbatul a fost judecat pentru omor.  Acesta s-a eliberat din pușcărie în luna martie 2019, după 13 ani de detenție.

La 21 decembrie, instanța de judecată a decis că suspectul va sta în arest timp de 30 de zile. Organele de drept au pornit pe numele bărbatului un dosar penal pe art. 179 Cod Penal, violare de domiciliu; art. 171 – viol și art. 172 acțiuni violente cu caracter sexual.

Pentru acțiunile sale, potrivit oamenilor legii, făptașul riscă până la cinci ani de închisoare. Bărbatul și-a recunoscut vina.

În continuare se întreprind alte măsuri procesuale pentru a stabili toate circumstanțele crimei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.