Dumitru BATOG: „Servim cu fermitate și devotament poporul!”

0
955

Mult stimați colegi, colaboratori ai poliției sorocene și familiile domniilor voastre! Dragi veterani ai organelor de interne!

Ziua profesională a Poliției Naționale este un bun prilej nu doar de a face unele totaluri și de a trasa planuri pentru viitor, dar și o frumoasă ocazie de a vă felicita cu acest eveniment important și de a vă mulțumi pentru efortul depus în numele păcii și liniștii din societate. Or, în pofida greutăților și riscurilor la care sunteți supuși în fiecare zi, în ciuda tuturor intemperiilor, Dvs. întotdeauna ați pus interesul societății mai sus decât interesul personal, iar apărarea drepturilor și libertăților cetățenești și asigurarea ordinii publice sunt sfera Dvs. de activitate. Vă mulțumesc și vă apreciez pentru înalt profesionalism, bărbăție, curaj, devotament și, nu în ultimul rând, pentru sacrificiul de care dați dovadă. Aceleași cuvinte de felicitare și de mulțumire adresez astăzi și familiilor domniilor voastre, care au știut mereu să vă aștepte cu drag acasă și care au putut trece cu demnitate peste greutățile aferente profesiei de polițist.

Felicitări aparte pentru dragii noștri veterani, acei care înseamnă pentru noi exemple de urmat și repere în activitatea profesională. Chiar dacă bravii noștri veterani sunt la odihna meritată, noi zilnic le simțim prezența, iar sfaturile lor sunt mai mult decât o comoară… Mulțumesc autorităților raionale și municipale, primarilor satelor și comunelor pentru conlucrare și sprijin. Îmi exprim ferma încredere că și pe viitor vom lucra cot la cot pentru asigurarea ordinii publice, pentru anihilarea criminalității și curmarea oricăror manifestări vicioase în societate.

Cu ocazia Zilei profesionale, dar și a frumoaselor Sărbători de Iarnă, sănătate vă doresc tuturor, pace și liniște în familiile Dvs., succese în munca grea, dar nobilă, dragostea și respectul celor din jur, belșug și prosperitate.

Cu deosebit respect,
Șef al Inspectoratului de Poliție Soroca,
comisar principal,
Dumitru BATOG

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.