Un bărbat din Sobari riscă până la trei ani de pușcărie pentru violare de domiciliu. A intrat în casele a două bătrâne

0
1552

Două femei cu vârstă înaintată din Sobari, comuna Cremenciug, au trecut prin clipe de groază în propriile case. Peste ele a dat buzna o persoană necunoscută. Poliția a identificat un bănuit. Acesta s-a dovedit a fi un consătean al victimelor.

În ambele cazuri a acționat aceeași persoană, comunică poliția. Primul caz a avut loc la 18 noiembrie, cel de-al doilea – în noaptea de 8 spre 9 decembrie. Bărbatul intra forțat în casele bătrânelor. Acesta nu explica cu ce scop a venit, nu avea careva cerințe și nu scotea nici o vorbă. Ambele femei au primit lovituri în față.

Potrivit lui Dumitru Batog, șefului Inspectoratului de Poliție Soroca, “făptașul a fost identificat. Este vorba despre un bărbat din sobari, care și-a recunoscut vina, dar nu a spus din ce motiv a comis faptele menționate. Pe numele acestuia sunt pornite două cauze penale pentru violare de domiciliu în baza Art. 179 alin 2, Cod Penal. Poliția în colaborare cu Procuratura raionului Soroca întreprind alte acțiuni  de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele acestor două cauze penale”, mai menționează șeful poliției sorocene.

Potrivit sursei, nici în unul dintre cazurile menționate bănuitul nu a sustras nici un bun de la victime. Pentru faptele sale, locuitorul satului Sobari riscă o pedeapsă cu privațiune de libertate pentru o perioadă de până la 3 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.